Gott nytt år på dig..

nytt år, nya hopp och nya tag..
 Tycker så synd om dig, att du ska få sitta där vid jul&nyår, gör ont i hjärtat..
..och att veta att du som gjort det här, du som förstört hans liv själv är ute och festar och har kul gör mig arg! Väldigt arg!

När du fick veta att dina kompisar åkt till Sälen för att fira nyår så blev du så ledsen, du har ju alltid varit med dem och firat.. Och jag kan tänka mig hur dina kompisar känner sig när de fick åka utan dig.. ledsna.

Du har så många vänner, familj&släkt och andra som tänker på dig, hela tiden!
Vi kämpar för dig!


Jag blev så glad inom mig när jag hörde att du fått kortet och att du blev glad, det gav mig lite hopp och glädje.. sen blev det jobbigt igen när jag insåg hur mycket vi saknar dig!


Kram och en stor tanke till dig! <33333






Saknar dig..

..så mycket!

Du är världens bästa person, så snäll, omtänksam, hjälpsam.. ja, bäst helt enkelt.


Och att du sitter där du sitter nu, det är helt sjukt, att du ska få sitta där när det egentligen är någon annan som ska sitta där.. vi vet det.

Och om du.. du som förstörde hans liv, ja du ja.. firade jul som vanligt.. då har du verkligen inte alla hemma. För hur kan du sitta och fira jul och må bra när du vet att du förstört någon annans liv bara för att du själv ska slippa sitta i skiten. Men om du inte vet, så är det där du hör hemma.

Det kan få ta hur många dagar, veckor.. tillochmed år tills sanningen kommer fram, men vi ska kämpa tills den kommer fram, och då är det du som ska få lida.. du ska få lida för det du gjort mot honom.

Och ingen.. ingen kommer tycka synd om dig.

Vet ens din familj om hur du beter dig?
Men en sak, gör en tjänst.. skaffa aldrig barn, jag lovar.. det räcker med en som dig!


Update..

Vi köpte ett kort till dig i förrgår, och i ca 1 timme har jag suttit och funderat på vad jag ska skriva, det är så svårt.. så mycket jag vill säga.


Vi funderade först på en miranda nalle, men antagligen måste dom öppna den och se så det inte finns nått olämpligt, säkerhetssaker du vet.. Det gör så ont i mig att du inte finns hemma nu vid jul&nyår.

I kortet skrev jag;

*Hans namn*,

Vi alla tänker på dig hela tiden,
timmar, minuter, sekunder, dag och natt.

Snart är det nytt år med nya tag och vi kan blicka
framåt mot nya ljusa tider.

Allting kommer bli bra,
Och vi kämpar för dig *namn*.

//Namnen


Skrev det finaste jag kunde, sedan la jag det i ett silverkuvert.. När jag höll i det tänkte jag; det här kommer han hålla i snart, på ett ställe där han inte hör hemma, tårarna var inte långt borta..  :'(<3

mirandakuvert


God Jul då...

God Jul då,,, kan ju inte säga att det känns som jul.. En riktig jul enligt mig är när vi alla samlas med släkten, skrattar, äter, ger varandra julklappar, har roligt tillsammans och bara umgås.. hela släkten.

Men den här julen blev inte som den alltid vart sedan jag var liten.. Såg kort häromdagen när du, din bror, jag, min syster och kusin satt i soffan, vi alla var jätte små och söta, alla med tomteluva, och vi såg så glada ut, det gjorde ont i hjärtat när jag såg det..

...För vi alla vet, att du är den där snälla och omtänksamma person som du alltid har vart, sen du var liten, vi alla vet det.

Och nu sitter du där, där vi alla vet att du aldrig i helvete hör hemma! Blir så arg av bara tanken av att du sitter i en sits där en viss annan person hör hemma.




Tycker du 300.000 kr är mycket? Ska vi lägga upp alla dessa pengar på ett bord så kan du få se?

Det är vad han har förlorat (arbetsinkomst 200.000 kr och 100.000 kr till henne inkl. ränta för varje dag som hon väntat, eftersom det var så viktigt) Hur beroende av pengar får man vara?

Är det är nån ny affärsidé som helvetiska tjejer kommer på? Att tjäna pengar på att anklaga oskyldiga människor för våldtäkt? För det är precis så det skulle kunna vara.

Tack tjejen, du förstörde min släktings liv, MEN du kommer inte långt med din lögn och din "affärsidé" .

Vi tänker på dig <3
tår 



Titta in hos www.alexandraajohansson.blogg.se som också skriver om det här.

Expressen; OSKYLDIGT ANKLAGADE

Läs denna artikel från Expressen; OSKYLDIGT ANKLAGADE

http://www.expressen.se/nyheter/1.608802



"Det handlar framför allt om rättsfall där bedömningar av trovärdigheten är avgörande, där ord står mot ord."

Klart som fan att de tror på en tjej som sitter där helt osminkad (bara just idag) som sitter och försöker pressa fram tårarna på snyggast sätt och berätta att hon bara vart på en begravning sedan anmälningen!

Men sanningen är; att de i rätten inte ser hur hon beter sig i vanliga livet, men det gör vi. Om de skulle gå ut på krogen en kväll, så kan jag garantera att hon är där bland alla möjliga killar!

"Lambertz anser att beviskraven har sänkts."

Har sänkts? De bryr sig inte ett dugg om bevisen i detta fall, eftersom det inte finns några!
Då har jag en fråga; Hur kan man sätta dit en oskyldig människa i fängelset UTAN BEVIS? Kompisarna låg i rummet bredvid, och inga dörrar finns, min släkting somnar först, sen hon, efter 10 min går hon till dem och säger att han våldtagit henne. Det är som att det skulle vara en rolig norge historia typ, får så sjukt är det!

» "- En oskyldigt dömd människa är ett förstört liv." «

ja det kan jag lova att det är, och ni som tror "äh, klart man kan leva vidare". En fråga; Har ni ens varit med om det? Nej.
Min släktings liv är förstört, pga av henne. Att det finns såna helvetiska tjejer som förstör en annans liv, bara för att hon själv sitter i skiten?
Då har man sjunkit lågt, då har man inget liv. Ingen kommer att tycka synd om dig då den dagen då sanningen kommer fram och du hamnar i hans sits, där DU hör hemma.

"Majoriteten av dem som Expressen har pratat med anser dessutom att beviskraven är för låga i sexbrottsmål. Rättssäkerheten för män är svag när det gäller sexualbrott."

Ja stackars ni män och killar, ni har det inte lätt!
En tjej kan så lätt sätta dit er, det räcker med att hon tar bort allt smink, rufsar till håret lite, döljer sina en*rma bröst, pressar fram tårar på ett snyggt sätt, sen är du klar att gå till rätten och berätta att du blivit våldtagen. Klart som fan att de tror på tjejen! Så jag säger bara, se till att du inte går hem med fel tjej, ditt liv kan bli förstört för alltid!




Vi saknar dig ! <3

Och vi vet.. att du inte hör hemma där du är.
För det vet vi alla vem som gör, precis... hon.


Jag var en som tänkte " Men fan sätt dit de som våldtagit någon, direkt in i fängelset med dem, ingen rättegång osv..." Men nu...

är det helt annorlunda, för på den tiden hade jag aldrig varit med om att någon som jag känner blivit anklagad för våldtäkt, jag läste bara om hemska saker på tv och tidningar.. men är allting som skrivs och pratat sant? Finns det bevis som visar att de gjort det? Har de verkligen våldtagit någon? Är det inte nån tjej som bara vill sätta dit han för pengar? avundsjuka? Det är ju faktiskt möjligt, och blir allt vanligare. Man skulle kunna tro att det är en affärsidé som helvetiska tjejer skapat!

Efter all fakta och information om falska våldtäkter och det jag är med om just nu så har jag ändrat mina uppfattningar om våldtäkt, varje våldtäktsanmälning är inte alltid sann, det finns falska och påhittade också.

Vi saknar dig..

.. så mycket att det inte finns ord för det.

Jag kan inte förstå att en människa kan skada dig såhär mycket?
Vi ska kämpa tills den personen sitter i din sits, där hon hör hemma.

En tanke till dig <3









Vi tänker på dig..

Vi vet vem som borde sitta i din sits! Det vet vi alla.

I helgen ska jag skriva ett brev till dig, för du ska verkligen veta att vi bryr oss om dig!

Sanningen kommer fram, och allting kommer bli bra!

Sanningen finns bakom nästa hörn, vi närmar oss!

Du är så svag lilla du, så svag...
Du vet nog att sanningen hinner ifatt dig, och därför måste du anmäla allt och allting, bara för att de ska tro på dig..
Du kan anmäla oss allihopa, men din taktik funkar inte, sanningen är för nära.

Du kan väl stå för vad du gjort? Att du satt en oskyldig stackars kille bakom lås och bom.. begärt att han ska betala dig 100.000 kr ( och du begärde pengar för varje dag du fått vänta) , så verkar man bara bry sig om pengarna faktiskt.

En person som blivit våldtagen på riktigt  tror jag stänger in sig och visar sig aldrig ute, vissa kan ha självmordstankar, mår hemskt dåligt.. OCH bryr sig definitivt INTE om pengarna, men det verkar du göra? Väldigt troligt att du blivit våldtagen då. Min åsikt.


Vad är då skälet till att man hittar på en våldtäktsanmälan?

"Anledningarna kan variera, men enligt polisens egna uppgifter så kan det handla om kvinnor som vill hämnas, förklara bort en otrohet eller vill ha ut ekonomisk ersättning."



* Sanningen finns bakom nästa hörn. Och du kommer inte långt med din lögn. Titta bakåt, vi kommer med stora steg med sanningen. *


VARNING!!!

Killar och äldre män,
se upp, ni lever farligt, kanske får ni tillbringa hela ett liv bakom lås och bom bara för att ni gick hem med fel tjej, tänk efter innan ni följer med. Kanske tänker hon anmäla er för våldtäkt, fast du inget gjort. Kanske för pengar? svartsjuka? avundsjuka? skulder? otrohet? ilska? Ja, anledningarna är så många.

Man kan inte tro att det finns sådana helvetiska tjejer som vill sätta dit er för våldtäkt, men det finns det! Passa er för dem!

Jag vill inte att ni ska få vara med om det som min släkting fått gjort/gör. Hans liv är förstört, pga av en tjej som egentligen borde sitta i hans sits. Jag lovar, ni vill inte lida så mycket som han gjort/gör.

Så det jag vill säga, tänk efter innan ni går hem med en tjej, ni vill inte vara med om samma sak som min släkting!

Tack.



ETT STORT ♥ TILL DIG, MIN SLÄKTING!
Vi tänker på dig <3

Vad Polisens utredare säger om falska våldtäksanmälningar..

Polisen i Örebro, citat från Sveriges Radio den 2007-05-25:

...Enligt en egen utredning som polisen gjorde av alla våldtäktsanmälningar i Örebro län 2004, så var närmare var femte anmälan felaktig eller falsk. Samma antal falska anmälningar gäller fortfarande...".

Polisen i Oskarshamn, citat ur dagstidingen Barometern den 2005-10-12:

...Att våldtäktsanmälningar på det här sättet snabbt avslöjas vara falska är inget ovanligt. Så sent som i förra veckan fälldes en Oskarshamnskvinna till böter och samhällstjänst för falsk tillvitelse. Detta sedan hon hävdat att en man som hon följt med våldtagit henne. Mannen häktades men släpptes sedan kvinnan tagit tillbaka sina uppgifter.
I våras greps ännu en oskyldigt anklagade våldtäktsman i Nybro. I det fallet blev han anklagad av en kvinna som fick dåligt samvete för sin otrohet...

Överåklagaren i Västmanland, citat från TV3.se, programmet Efterlyst:

...Anders Jacobsson som är överåklagare i Västmanlands län menar att Joels fall inte alls är unikt. Varje år anmäls flera våldtäkter som sedan visar sig vara falska...

Polisen i Göteborg, citat ur GT/Expressen den 2008-06-10:

...De flesta anmälda våldtäkter där gärningsmannen är okänd är uppdiktade.
Det hävdar poliser GT talat med.
- Det är ett jätteproblem och vi är erbarmligt trötta på det, säger en av dem.

Polisen i Norrköping, citat från Folkbladet den 2007-01-22:

...Det är känsligt att påstå att en kvinna som anmält en våldtäkt inte blivit våldtagen, men erfarna utredare på våldsroteln kan inte blunda för att det förekommer. Det är ett ganska nytt problem och tyvärr inte speciellt ovanligt...

Polisen i Linköping, citat från Corren den 2008-07-21:

"Flera poliser som Corren talat med anser att falska våldtäktsanmälningar har blivit vanligare under senare år.
- Det bär mig emot att säga det, men en del anmälningar borde aldrig gjorts. De här tjejerna förstör för sina systrar, som verkligen har våldtagits, säger kriminalinspektör Pär-Åke Ekholm."

" - Jag kan tyvärr inte ge några exakta siffror, men det är betydligt vanligare än många tror att utredningar läggs ned på grund av att berättelsen inte stämmer."


1 vecka och 3 dagar..

.. men det känns som en evighet.
Jag förstår inte hur en människa kan såra någon så mycket som hon har gjort.
Vi tänker kämpa tills sanningen kommer fram, och det kommer den göra!
För vi är inte bara 2 eller 3 stycken som kämpar, det finns hur många som helst som står på hans sida att jag inte ens kan räkna dem! eller, det går inte att räkna dem.. vi är så himla många!

En tanke till dig! <3




Vet du om att du har byggt en fängelse i dig själv?
För du har sårat en människa sååå mycket, och det kommer alltid finnas kvar!
Ingen kommer någonsin att förlåta dig, ingen.
Jag förstår inte hur du kan göra såhär mot en människa? Vad tänkte du på?

* En sak är säker, INGEN kommer glömma det här, du ska alltid sitta i ditt fängelse i din kropp, som du skapat!


We are so strong together, but you are not!


Sveriges Radio: "Var femte våldtäktsanmälning är falsk enligt polisen"

"Var femte" ? Det är helt otroligt hur många falska anmälningar det är!

Om vi säger att 100 personer anmält våldtäkt, då är HELA 20 STYCKEN FALSKA!
Många har nog inte en aning om att det är så många, tänk hur många som blir oskyldigt dömda, som sitter i fängelset och får lida fastän den inte gjort något, och när sanningen kommer fram, hur kommer den anklagade må då?

Tror du att han åker hem till kompisarna och festar och lever järnet? Inte riktigt va?

Det kommer alltid finnas kvar i deras huvud och hjärtan, alltid kommer de få leva som i ett fängelsei deras kroppar, allt som folk tyckt om personen, alla fördomar och prat, allting finns kvar.

Tjejer kan så lätt anmäla killar för våldtäkt, kanske för pengar? Ge igen för nått? Skulder? Svartsjuka? För att jävlas? Avundsjuka? Ja, det finns hur måna anledningar som helst.

Här nedan kan du se EN LITEN DEL av alla artiklar om falska våldtäkter;

Aftonbladet: Fängelse för lögn om våldtäkt
Aftonbladet: Kvinnan bluffade - sambon fick 5 år
Aftonbladet: Rätten - kvinnan ljög om våldtäkt
Aftonbladet: Satt oskyldigt inspärrad i sju år
Aftonbladet: Våldtäkten var bluff
Allehanda: Kvinnor fick oskyldig man häktad för våldtäkt
Corren: Falska våldtäkter problem för polisen
Dagens Nyheter: Fängelse för falsk våldtäkt
Dagens Nyheter: Fängelse för lögner om våldtäkt
Dagens Nyheter: Kvinna begärs häktat för falsk våldtäkt
Dagens Nyheter: Kvinnor hittade på våldtäkt
Dagens Nyheter: Kvinna inför rätta för bluffvåldtäkt
Dagens Nyheter: Kvinna ljög om våldtäkt i Västerås
Dagens Nyheter: Kvinna ljög om överfall
Expressen: 21-åring anmälde våldtäkt som hämnd
Expressen: Björn blev oskylidgt anklagad för våldtäkt
Expressen: Kvinna åtalas för lögn om våldtäkt
Expressen: Ljög om pojkväns våldtäkt - fick fängelse
Expressen: Ljög om våldtäkt - riskerar fängelse
Expressen: Oskyldigt anklagade
Expressen: Peter Eriksson vill döma oskyldiga män
Expressen: Polisen hävdar, de flesta anmälda våldtäkterna är uppdiktade
Expressen: Sofia, jag blev aldrig våldtagen
Expressen: Åtalas för falsk våldtäkt
Folkbladet: Fler falska våldtäkter
GP: Påhittad våldtäkt läggs ned
Katrineholmskuriren: Flicka ljög om våldtäkt
Katrineholmskuriren: Ung kvinna åtalas efter falsk våldtäktsanmälan
Metro: Lögn om våldtäkt, dubbelt svek
Metro: Taxichaufför ville ha betalt - anmäldes för våldtäkt
Nerikes Allehanda: Kvinna fängelsedömd för våldtäktsanmälan
Nerikes Allehanda: Polisen, anmälda våldtäkter påhittade
Nerikes Allehanda: Ung kvinna misstänkt för falsk anklagelse
Nerikes Allehanda: Utmotad från fest - anklagade för att hämnas
Sveriges Radio: Fick fängelse för falsk våldtäkt
Sveriges Radio: Inget åtal för bluffvåldtäkt
Sveriges Radio: Kvinna hittade på våldtäkt - man låstes in
Sveriges Radio: Var femte våldtäkt är falsk enligt polisen
Sveriges Radio: Åtalas för falsk anklagelse om våldtäkt
Sveriges Televison, Tvärsnytt: Var tionde våldtäktsanmälan är falsk
Svenska Dagbladet: Allt kan inte vara våldtäkt
Svenska Dagbladet: Falsk anklagelse om fångenskap i lägenhet
Svenska Dagbladet: Fälld för falsk våldtäktsanmälan
Svenska Dagbladet: Fängelse för falsk våldtäkt
Svenska Dagbladet: Kvinna dömd för lögn om våldtäkt
Svenska Dagbladet: Kvinna tros ha ljugit om våldtäkt
Svenska Dagbladet: Springnota blev falsk våldtäkt
Svenska Dagbladet: Våldtäkten i Västerås var en bluff
Svenska Dagbladet: Våldtäktsdömd får stort förskott
Svenska Dagbladet: Åtalas för falsk våldtäkt
Sydsvenskan: Mobilen friade våldtäktsdömd
Uppsala Nya Tidning: Kvinnor hittade på våldtäkt





Hur kan någon ljuga om en sån sak då det havererar en annan människas liv?


Vad jag bara inte kan förstå är hur kvinnor och tjejer över huvud taget kan dikta ihop en sådan vidrig historia på helt falska grunder.

Alla som jag känner instämmer gärna i att en våldtäkt är ett av det värsta brott de skulle kunna råka ut för, även om de vet att de är oskyldiga offer. Skammen och förnedringen är något man inte vill bli förknippad med. Inte heller att få sitt förtroende för killar och män för alltid raserat eller att vara rädd resten av sitt liv. Trots detta finns det kvinnor som frivilligt försätter sig i den situationen, som påtar sig rollen som offer av egen vilja. Dessutom gör de livet till ett rent helvete för den oskyldige man som hamnar på den anklagades bänk. Hur självisk får man bli?

Personligen anser jag att det borde finnas en särskild plats i helvetet för kvinnor som ljuger om våldtäkter, för att alternera ett välkänt Albright-citat. Att ljuga om en våldtäkt är i sig ett svek i dubbel bemärkelse: du sviker den människa som du påstår begått våldtäkten. Men du sviker också alla de kvinnor som varje år blir verkliga offer för riktiga våldtäkter.

Har ni läst om hur många som blir oskyldigt dömda?

Ni tänker väl; äh, ni kan fan inte veta om är sant! NI var inte med! Klart man håller med sin släkting! Och bla, bla, bla ....

Såhär är det; Ni kan inte heller veta, och har ni inte suttit i den sits som vi gör, så har ni verkligen ingen aning om vad ni pratar om, ni har bara hört massa på tv och tror att alla som döms till våldtäkt verkligen har gjort det, men har ni läst på internet hur många som har blivit oskyldigt dömd för våltäkt? Precis. För för ni har bara sett det värsta.

http://archive.corren.se/archive/2008/7/22/jt9nl1pi0upxrae.xml
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1632653.svd
http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,70844915_852__,00.html
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_926375.svd
http://www.kkuriren.se/kkuriren/standard_artikel.php?id=228403&avdelning_1=101&avdelning_2=101

"Flera poliser som Corren talat med anser att falska våldtäktsanmälningar har blivit vanligare under senare år. - Det bär mig emot att säga det, men en del anmälningar borde aldrig gjorts. De här tjejerna förstör för sina systrar, som verkligen har våldtagits, säger kriminalinspektör Pär-Åke Ekholm."

Klicka in på en sökmotor, och sök på; falska våldtäkter eller nått liknande.. Hur många artiklar får ni upp? Precis, det är så många att du inte ens kan räkna dem.

Och som i citatet; " falska våldtäktsanmälningar har blivit allt vanligare".

Nu tänker ni; Ehh.. öh , ofta.

Därför behöver jag inte ha era åsikter som bara har dumt att säga och som inte förstår någonting. Tack (:

Ni som varit med om samma sak får gärna lägga en kommentar! (:

En tanke till dig <3

Puss.

Godmorgon..

hoppas ni sovit bra!

Tankarna snurrar i huvudet och jag förstår inte vad som hänt..
Allt är så overkligt, och jag önskar allt vore en mardröm..
Jag vet att du aldrig skulle göra något sådant, det vet vi alla..
Dina jobbarkompisar samlar in pengar till en julfest varje år, men i år går inte pengarna till festen, de går till dig <3
Det är så himla många som bryr sig om dig..
Alla tänker på dig..

Nu ska jag försöka ta mig till skolan snart, men det är inte så lätt att vara där när man har så många tankar i huvudet..

Puss.

Imorgon har en vecka gått..

.. men det känns som en evighet.

Det gör så ont i mitt hjärta, en jul utan dig blir inte en jul med släkten, för då är det nått som fattas..
Jag ser bilder när vi va små, hur vi satt och lekte med barbie, bilar, tomteluvor och allt möjligt.. och då tänker jag; Nej han skulle aldrig i livet göra detta, aldrig. För du är inte en sån person!



I ett försök att drömma sig bort ett tag så vill jag tipsa er om en jätte bra sida, GRATIS MAKEUP, där du kan samla ihop poäng så du kan få gratis presentkort hem till dig, allting är gratis. Just nu så får den 20 000 medlemmen ett presenkort på 5000 kronor! Och vi är nära, så bli medlem! (:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=153894


klicka på länken och bli medlem nu, och bli kompis med mig, RedHeaart.



Kan mardrömmen få ett slut? Kan inte sluta tänka på det..

Jag visste inte att de skulle bli såhär jobbigt..



Tårarna rinner när jag tänker på det, jag förstår inte .. inte du, nej det kan inte vara sant. du skulle aldrig göra nått sånt, jag vet det, och många andra också.. finns det någon därute som varit med om samma sak?

Vi är så många som tänker på dig, och vi alla vet .. att sanningen kommer fram, det gör den, för sanningen vinner alltid i slutet.

Jag har fortfarande inte insett att det är du som blivit anklagad för detta.. sånt här ser jag ju bara på tv, sådana där människor som är farliga, tänker inte, behandlar tjejer illa (andra också), tänker inte på hur andra känner.. visst äre det så?

Och du är inte en sån person, det vet vi alla som känner dig, du har alltid vara så himla omtänksam och snäll, ända sen du föddes, vi vet att du ALDRIG skule göra såhär, du är inte sån, aldrig i livet!

Men du ska veta, vi kommer kämpa, och kämpa, och kämpa och kämpa.. Ända till sanningen kommer fram ! <3


God morgon..

Kan mardrömmen få sitt slut snart?
Kan inte allt bli som förut?
Jag kan inte förstå att du, en sån snäll och omtänksam person ska behöva lida såhär mycket?


Tack för att ni alltid finns där

♥♥♥♥Nu när vi går igenom detta så är jag så glad och tacksam att ni finns där.. ♥

Syster,Mamma&pappa - Ni har alltd funnits där sen jag var liten, och ni kommer alltid ha den största platsen i mitt Hjärta !
Åsa&Albin- Vi har blivit mer som en familj sen du träffa pappa, och jag ser att pappa mår mycket bättre nu, tack för allt !
Farmor&farfar - Ni är bäst, bättre farmor&farfar finns inte, jag Ställer alltid upp för er !
Midur - Min häst, med dig Försvinner alla problem för en stund !
Alla vänner - Tack för att ni finns, ni Betyder så mycket !
Mormor - Min söta mormor, du är alltid lika Rolig&snäll !
Alla kusiner och släktingar - Ni har en stor del av mitt Hjärta !
Min Jesper - Min Kärleeek
Och alla ni andra som betyder 

<3

Utan er skulle jag aldrig klara av allt, ni gör min dag ♥




Jesper, min älskling <3
Utan dig skulle jag inte mått så bra som jag har gjort den tiden vi har varit tsm, 1år<3
1år och fler ska det bli hoppas jag.
Vi har gjort så mycket ihop, och det kommer jag aldrig glömma.
Jag älskar dig, du&jag! <3



Och såklart, en tanke till Dig <3
Vi saknar dig så mycket, bara 5dagar har gått, men det känns som en evighet.
Hela släkten har alltid firat jul tillsammans, men inte det här året.. det känns så konstigt.. så fel..

Men du ska veta, vi tänker på dig, hela tiden! <3

                                     <3

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Besök min kusins blogg!

Jag tycker att du ska klicka in på min kusins blogg som också skriver om detta.


»   http://alexandraajohansson.blogg.se/    «



Du, den där tjejen som anmälde min släkting, vet du, att efter alla dina lögner och påhitt och förstörelse för en människas liv så kommer ditt liv bara gå sakta neråt.. Vi är starka, det är inte du.

Börjar inte samvetet hinna ikapp dig?

Och en tanke till dig min släkting som sitter alldeles ensam där, helt oskyldig.. vi tänker på dig och kämpar för dig! <3
En tår faller nerför min kind när jag skriver detta och tänker på dig.

I måndags kl 3 hände det hemskaste..

Vad är det värsta du varit med om?
Killen har gjort slut? flyttat? bytt skola? tappat mobilen i en vattenpöl? datorn slutat fungera? fick ig på provet?

Jag kan berätta att det är ingenting mot vad vi gått igenom.

Mitt hände iallafall i måndags klockan 15.00.

Min släkting åkte med sin mamma till fängelset, kan du tänka dig att hans mamma som vet att han är oskyldig tvingas köra honom dit och sen lämna honom där, alldeles ensam. Mitt hjärta krossas när jag tänker på det, tårarna rinner..

Hur kan någon så snäll, omtänksam, hjälpsam och underbar person få vara med om detta? Jag lovar er, han är helt otrolig, han är en så bra människa!

Vi kommer kämpa och kämpa tills sanningen kommer fram, och nu har vi skaffat massa hjälp för att få rättvisa.

Har du varit med om samma sak? Att någon anklagats för något fast den är oskyldig. Skriv gärna och berätta isf.


Att Leva I En Mardröm

Har du känt nån gång drömt en mardröm och sen vaknat och tänkte; Åh, det var bara en mardröm.
Du stiger upp, går och upp och äter frukost kanske.. Sen minns du; det var inte en dröm, det är verklighet.

Så här känner jag varje dag och jag tänker på dig och alla vi andra som behöver lida pga av det här.

Jag har en släkting som har blivit dömd för våldtäkt, sömnvåldtäkt och utan bevis?

Det hände för ett år sedan, min släkting och hans kompisar hade hyrt en stuga.
På kvällen gick han och la sig och sov, sedan kom en tjej in som han pratat med under kvällen och la sig, han somnade först, sen hon, efter 10MIN springer hon ut och säger att han våldtagit henne. Hans kompisar sov i rummet bredvid och inga dörrar fanns på dörrarna, och de hade inte hört nånting. Tingsrätten tar upp fallet och inga bevis hittas och han frias,hon som anklagade honom tar upp det igen, han döms i Hovrätten UTAN BEVIS?! hur går det till? Kan nån förklara?

INGET BEVIS = INGEN VÅLDTÄKT , så äre väl?



Då har jag en fråga; Hur kan man döma någon till våldtäkt då personen som blivit dömd inte minns nånting, och då ingen fann några bevis?

Välkommen till min nya blogg!

Jag har skapat denna blogg för att skriva om min släkting som har anklagats för våldtäkt (sömnvåldtäkt) på 10min(?) utan bevis(?)

Ja visst låter det konstigt, och det kan inte vara troligt. Utan bevis kan man inte döma någon till våldtäkt.


RSS 2.0